Waxen 

Waxen is de meest populaireen effecttieve manier van ontharen. Door regelmatig te waxen (tussen de 3 en 6 weken) worden de haartjes dunner en zachter. Ook duurt het langer voordat deze weer terug groeien. Op sommige plaatsen komen de haartjes bij consequent en regelmatig waxen zelfs helemaal niet meer terug.

Ons advies is om al in de winter te beginnen met waxen, zodat je in de zomer veel minder haartjes terug krijgt. Ze zijn dan ook zachter en je hoeft het dan alleen nog maar bij te houden. Het duurt ongeveer 3 a 4 behandelingen voordat je alle oude haartjes verwijderd hebt. Dit omdat je haartjes in 3 fases groeien.

 

 

Brazilian wax

Wax by Marjan is gespecialiseerd in de brazilian wax.

Brazilian wax vaak ook bekend als de Hollywood wax. Alle haren worden verwijderd! Liezen, schaamlippen, venusheuvel & bilnaad. Liever geen bilnaad, kies dan voor de french brazilian.

Ga je voor de exclusieve behandeling met de wax van Lycon! De 'creme de la crème' van de wax. Gebruikt in het topsegment en alom bekend in internationale spa's. Of ga je toch liever de huiswax van Wax by Marjan. De keuze is aan jou?

De wax

De huiswax bij Wax By Marjan is van Italwax. Super zacht voor de huid. Op kleinere oppervlaktes, zoals oksels, bikini  of op het gezicht gebruiken wij de hotwax.

 Voor grotere oppervlaktes zoals, rug, benen, armen, borst, schouders of buik. gebruiken we in de salon de strip wax. Deze word uiterst dun op de huid aangebracht en en vervolgens met een strip afgetrokken.

 

Onze wax hecht zich alleen aan de haartjes. Zodat je nooit de huid kan beschadigen. Naast de haartjes verwijder je ook de dode huidcellen. Dit is leuk natuurlijk leuk meegenomen, want hier word je huid super zacht.

 

Aftercare

Heel belangrijk is om na het waxen en tussen de waxbehandeling door goed de huid te verzorgen en voor te bereiden op de volgende was behandeling.

In onze aftercare shop vind je heerlijk verzorgende producten van Lycon. 

 

 

 

 No double dipping