Brazilian wax

 

 

 

 

Wax by Marjan,

is een waxsalon waar je welkom bent voor waxen van je hele lichaam. Wij zijn gespecialiseerd in brazilian waxing voor dames en heren.

Brazilian waxing  is een intieme behandeling. Het is belangrijk dat jij je daarom prettig en ontspannen voelt. In de salon word altijd hygiënisch gewerkt en met zorg behandeld. Zodat jij je altijd comfortabel voelt.

Bij brazilian waxing word al het haar verwijderd bij de hele schaamstreek, voor en achter.

Bij de Brazilian wax waxen we met een hypoallergene in goud kleurige film wax (hard wax) die ideaal is voor de zeer gevoelige huid. De wax breekt en brokkelt niet af en is extra flexibel wat ervoor zorgt dat deze manier van waxen minder pijnlijk is dan bij het gewone harsen. En omdat deze wax zich voornamelijk kleeft aan de haren en niet aan de huid. 

We streven erna de behandeling zo pijnloos mogelijk te maken... maar het blijft gevoelig. De eerste keren zou het wat gevoeliger kunnen zijn omdat de haarwortels nog niet eerder verwijderd zijn. Naarmate je vaker wordt gewaxt zal de haargroei minder en dunner worden en dus minder pijnlijk.

Bij brazilian waxing worden geen strips gebruikt en word er geen gebruikt gemaakt van double dipping!

Waarom waxen?

omdat u graag een mooie zachte en supergladde huid wilt!

Waxen is de ideale methode om tijdelijk te ontharen, waarbij het haartje met wortel en al wordt verwijderd. Bij scheren en het gebruik van ontharingscrèmes blijven de wortels intact. Het haartje wordt dan recht “afgesneden” en komt als een stoppeltje terug. Na het waxen groeit er een zacht haartje terug waardoor u dus geen harde stoppeltjes meer heeft.

 

 

Haren blijven langer weg

Bij waxen blijven de haren gemiddeld 3 tot 5 weken weg en komt als een zacht topje terug. Bovendien komen er steeds minder haartjes terug; een deel blijft zelfs voorgoed weg bij regelmatige behandelingen. Nog een pluspunt is dat door de waxbehandeling ook de dode huidcellen worden verwijderd. Dit maakt uw huid heerlijk zacht en glad.